Tandregleringen snart

Godmorgon Läsare !
Ska snart åka in till stan och kolla min tandställning . Igår var jag på Bio med min pappa kollade på "Farsan" jäkligt rolig film :D . På söndag är det äntligen dags för Horse Show !! jag och Pauline och några andra i stallet kommer att åka buss ditt , några andra som ska ditt ? .


Annoying Orange


Haha ! Ser ju nästan värkligt ut


Godmorgon

Godmorgon bloggare ♥
Sov över hos Pauline inatt vaknade ungefär vid 9 tiden . Just nu sitter jag vid paulines lillebrors dator och försöker piggna till . Vid 12 tiden åker vi iväg till stallet , vi ska rida ut i snön idag hoppas vi , om det inte bli snöstorm :) ...


Läsarfråga
We are the world


Så himmla fint ♥


Nytt


Va på stan med Elisabet idag hittade dock inte några kläder men dessutom hittade jag massa annat !

Washgel (Nivea): H&M
Foundation: H&M
foundation pensel: Kicks
Ögonfransböjare: H&MHemma hos ...

Hej allesammans :D
Just nu sitter jag hemma hos Elisabet vi ska snart äta ( Fisk och kluftpotatis ) så himmla gott :) . Sennare fram på dagen ska vi nog fram på stan , måste köpa en nya "wash gel" från nivea , min andra är snart slut . På fredag börjar vi ridningen klockan halv 1 ska rida ut i skogen Känns som det var evigheter jag red ut i skogen typ förra året eller något , ska bli jätte kul .


Alla hjärtans dag ♥


Glad alla hjärtans dag ♥
Hoppas alla får en trevlig kväll med mycket mys !


Musik tips


Från JC


Gå in på: http://www.jc.se/sv/Klader/ och styla din egna outfit !


Weekday


(Lägg märke till att vi har två prov nästa vecka ! -.- )


1 Februari

Hej allihopa !!

Sov hoss Sara igår natt , vi var uppe ganska länge fast det var en söndag . Vi satt och kollade på wallander hela kvällen den gick ju på tv igår , någon som såg den ? Det var ganska segt att komma upp ur sängen i morse *^^ 
I lördags fyllde jag 14 år !!! glömde att skriva det , jag fick massa fint som tillexempel 2500 kr , Prison break säsong 2 , kläder och massor med mer .

  

RSS 2.0