Fredag

Hejsan !
Regn regn och regn  är det enda jag ser här utanför mitt fönster det har regnat i 3 dagar nu man börjar ju bli väldigt sur och undrar vart fan solen har tagit vägen ?? .

Nästa vecka på måndag åker jag och sara på husbilssemester vi ska åka till varberg och stana där i några dagar sedan åker vi kanske till Danmark :D .Underbara Linnen


Från Ginatricot 199 kr styck


Rösta ♥

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Greatest Freak Out Ever

HAHAHA , pissar nästan på mig så roligt !


Läsarfråga


Vad tycker ni om Kissies nya låt ? :)


Längtar tillbaka


Bild på mig och Ida i våras

Åhh hjälp vad jag längtar tillbaka till ridningen , börjar ju inte förän i höst :(Tv tips
Har tänkt tipsa er om två spännande / läskiga filmer / serier som går på teven idag Criminal minds börjar kl. 21.00 och Copycat börjar kl. 22.00 på 5an :D .


Today's outfit


Linne : Åhlens
Jeansväst: Zoul
Jeans shorts: H&Mthe uninvited


Såg nydligen filmen The uninvited som är en riktig rysare . Det handlar om de två systrarna Anna och Alex som hamnar mitt i en dödlig kamp efter att deras mamma dött under mystiska omständigheter och deras pappa förlovat sig med Rachel , mammans skötare . När de två de två systrarna undersöker Rachels skumma förflutna blir följderna spöklika syner , skrämmande mardrömmar och dödliga konsekvenser . Allt leder till ett slut som är så chockerande att det "ger dig kalla kårar" .
Betyg: 1 2 3 4 5


Ullared

Hej bloggen ! 
i måndags var jag och Sara på Ullared och gissa vilka vi träffa då ? jo Kjell och Rose-Marie från Ullareds serien :) Tyvärr så såg vi inte till Boris och Morgan det skulle vara rätt så awsome och se dom :D .
Inne Gekås hittade jag mest ansiktsprodukter och sånt hittade ochså två filmer en american pie film och en skräckfilm . Vi hyrde en stuga en bit bort från ullared , sov ingenting den natten var jätte varmt i stugan .


I am back

Hej allesammans och godmorgon :D !
Jag kom hem ifrån lägret igår och jag orkade inte blogga då, var för trött . Ska försöka att ladda upp alla bilder jag har tagit . Så låt bilderna tala ! :)


RSS 2.0