Kalas

Hejsan !
Hur mår ni idag ? själv mår jag helt underbart jag är helt frisk nu :) .
Idag ska vi fira min moster som fyller år det var rätt så länge sedan vi hade kalas , så nu äntligen .


                            Detta hade jag på mig idag




Jeansleggins : Ginatricot
Line : H&M
skjorta : mormors
Roset : H&M



Vad tycker ni ?





Ni kommer väl ihåg klubbtröjan jag skulle beställa , jag fick hem den igår skit snygg :) vad tycker ni om tröjan Hiss eller Diss ???


Onsdag

Hej allihopa
Mår mycket bättre idag huvudvärken har gått bort ( eller ja nästan har lite ont i huvudet bara ) mår faktiskt riktigt bra idag :D . Imorgon ska jag till tandlegreringen och kolla min tandställning . Föra gången jag var där så satte dom ditt en skena i överkäken kom ihåg hur ont det gjorde att ha den det tog typ en vecka tills det inte gjorde ont mera . På fredag sticker jag till stallet vi ska hoppa längtar redan nu :) . Nu ska jag gå upp och rota efter en bra film sen ska jag krypa ner i soffan och kolla,blir även prison break ikväll kl. 21,05 .






Godnatt ♥

Tänkte slänga ett sista inlägg för idag , jag mår lite bättre fast har fortfarande huvudvärk . Nu ska jag krypa ner i sängen med filtar och och varm choklad ;]




Love <3






Läsarfråga



Fråga : Vilket är erat favorit godis ?


Sjuuuk

Hej bloggen !
Vaknade åter upp igen med världens huvudvärk och feber.. Blir skit arg jag och några kompisar hade bestämt att vi skulle åka till Göteborg i morgon , och då är jag säkert inte frisk blir skit arg !!! . Och igår så släpptes ju tokio hotel biljetterna på Ticnet.se ställde inte klockan så jag vaknade vid 10 istället och då är ju säkert alla biljetterna slut ;o , är det någon som vet vart man kan få tag på några biljetter till Göteborg skulle bli så himla glad :) .
Nu ska jag in i duschen skriver mera sennare , puss o kram ♥


Yeh ! Let the Music Play



Fan vad bra hon är ! Håller ni inte med ? :)


Gissa vad !!

Wiioo !! Tokio hotel ska komma till Sverige nästa år i Mars , dom ska spela både i Göteborg och i Stockholm :D . Den 4 mars spelar dom i Globen i Stockholm och den 5 mars spelar dom i Scandinavium i Göteborg . Biljetterna släpps kl 9 den 26 oktober på Ticnet.se .


                                           Diggar Bills nya frilla :D




Beställt


Titta vad jag har beställt hem ! En ny klubbtröja som jag ska ha och rida i :) . Troligen dröjer någon vecka innan tröjan kommer . visst är den fin ?


Piggare

Känner mig lite piggare idag så jag tror att jag kan åka till skolan i morgon . Vi har Biologi prov på fredag och jag har inte ens hunnit träna så det blir nog att åka till skolan endå i morgon måste ändå så hämta mina böcker . Vad har ni annars gjort idag då ? Själv har jag bara varit hemma och vilat inte gjort något specielt ^^ . Tänkte någon gång göra ett videoinlägg , vad säger ni om det ? det värkar ganska roligt .







Vad tycker ni ?



För ett tag sen så bytte "Bill " frisyr först bytte han till dreads och nu har han kammat upp sitt hår och kapat sidorna . Tycker det ser riktigt häftigt ut
Vad tycker ni ?

Bild lånad av : http://sasses.blogg.se/


Läsarfråga




En ny design

Jag kunde bara inte låta bli att ladda ner denna söta design...
Kommetera gjärna vad ni tycker om designen ♥


Sjuk

Godmorgon läsare :)
Hur mår ni idag ? själv mår jag inte så bra är hemma ifrån skolan , huvudet värker har ont i halsen och ont i ryggen usch har kanske bara sovit några timmar inatt tror att jag har fått någon infulensa ..
I morgon ( om jag mår bättre ) åker mamma och ja in till stan för att köpa en ny vinterjacka ska även kolla på en ny klubbtröja som jag ska ha att rida i . Ska krypa ner i sängen en stund
bloggar mera sennare !



sunday

Godmorgon allihopa !


Vaknade upp av världens huvudvärk och kramper , Pauline sov över hos mig igår vi satt uppe med datorerna till 11 tror att Pauline har smittat mig , hahah :) . Just nu är jag hemma hos pauline vi ska snart äta efter det ska vi nog åka till Sockerbruket och kolla på när några skatar .. I morgon börjar skolan igen hoppas att jag mår bättre  då . Ska göra iordnig mig nu , men jag skriver mera senare Puss o Kram ! ♥


Fredagsmys !

Hej alla bloggare !! Kom nyss hem med bussen , asså usch vilken väder det är ute det har regnat hela dagen så himla tråkigt eller vad tycker ni ? vi hade ju engelska prov idag i skolan det gick väl ganska bra för mig trodde att det skulle gå bättre . Jag ska snart hoppa in i mina ridkläder , det är så jäkla skönt nu när det är helg i morgon eller på söndag åker jag och Sara och min pappa till Vännersborg vet inte vilken dag det blir jag få ringa till pappa och kolla ... Nästa vecka är det Höstlov ! åker till Göteborg och shoppar då .
Nu måste jag kila iväg ska åka till stallet och rida . Vi hörs sennare ♥


Tjingeling !


                Ska plugga engelska nu , Ha en trevlig kväll :D


Iväg till stallet

Hej läsare :)
Just nu är jag hemma hos Elisabet vi ska snart iväg till stallet hon ska hoppa idag .
vad har ni själva gjort idag då ? Själv har jag varit i skolan hade inte så många lektioner typ fyra stycken sen så gick jag hem till Sara spelade "Wii" fyfan vad det kan vara roligt ibland :)). I morgon slutar jag tio över tre en låång dag . Måste gå nu men vi hörs i morgon eller senare !


                                Elisabet och Cover


Veckan



Såhär ser min tråkiga vecka ut ! Hatar prov ;(


Läsarfråga



Fråga:Vilket är erat favorit klädesplagg ?


Hemma med Pauline

Hej bloggen (:
Ni har väl sett att jag har fått en ny design ? jag byter ganska ofta design för jag är inte så nöjd med dom . Men jag tror och hoppas att denna design håller länge . Vad har ni gjort idag annars ? Själv har jag varit i stallet hela dagen och hjälpt till med Nationela hopptävlingar i stallet jättekul var det fast det dåliga var att det va så jäkla kalt. I morgon ska vi nog hem till Pauline tror jag och på måndag börjar skolan igen .. Tycker att det går så himla fort med helgen . Nu ska vi stänga av datorerna och krypa ner i soffan och titta på film ♥
Hoppas alla har en bra och mysig lördagskväll Puss o Kram !




Kort uppdatering

Hej alihoppa .
Hur mår ni ? själv mår jag bra :) . Dagen har varit helt okej , hade matte först gjorde andra matte provet idag gick sämst .. I morgon slutar vi skolan vid 2 tiden ska följa med Pauline hem och sova där tills på lördag , det är ju nationela hopptävlingarna på fredag tills söndag ska hjälpa till alla dagarna så det blir ingen sovmorgon för mig .


Andra avenyn snart


Ska snart krypa ner i soffan och titta på andra avenyn börjar klockan 9 på svt 1
någon mer som ska titta ? 

 

Måndag

OMG !!! vet ni vad som hände idag eller ? Det började med att jag och Sara skulle ta tåget hem till Lovene , vi fick stå och vänta vid tågstation  typ i en kvart ( 20 minuter ) sen så kom ett tåg vid 3 tiden och jag gick på tåget , sen så kom det en gubbe och frågade vart vi skulle till vi sa att vi skulle till Lovene och gubben sa att det här tåget går till Mariestad ! sen så fick vi vänta i 5 minuter tills nästa tåg kom och vi gick på det tåget , när tåget hade kört iväg så fick vi reda på att tåget gick till Järpås !! Sen när tåget hade släppt av oss i Järpås så tänkte vi gå till Lovene ( det är 8 km ditt ) sen när vi tänkte gå så kom det en buss som skulle till Lovene,Lidköping vi va så himmla smarta så vi missa bussen @@@ FYfan vad arg jag . Så vi från Järpås till Lidköping OMG det tog oss 2 timmar att gå ... När vi kom hem var klockan ungefär halv 6 , Ska snart gå och lägga mig jag är så himmla trött i mina ben . 
God natt darlings  ♥


Vinterjacka ( Höstjacka )


Hittade två skit snygga vinter ( höstjackor ) från H&M  . Behöver lite hjälp med vilken jacka som är snyggast , den med lurv luvan eller den svarta ? .


Good morning everyone!

Godmorgon ♥
Allt bra med er ? själv så Vaknade av att det spöregna ute ( jätte kul -.-)
Pappa kommer och hämtar mig vid 11 tiden vi ska ut till min fasters häst . Ska rida lite i paddocken om det blir fint väder det får vi hoppas på :) I morgon börjar skolan igen vi har idrott först sen har vi MUSIK ! fy fan vad jag hatar våran musiklärare hon är värkligen helt knäpp , vi får inte ens flytta på en enda stol förrän hon börjar skälla usch jag hatar sånna människor . Igår va ju Mikaela här och sov över vi hade riktigt kul.
Nu måste skynda mig pappa kommer nu . Kramar ♥




störda käring



Asså helt ärligt , " jag tycker att  jag har en av dom bästa kropparna i världen dels för min ålder och om du tittar på alla sextonåringar idag , jag såg mycket bättre ut i min kropp än en sextonåring gör idag "
Så jävla fake !!


Läsarfråga



Fråga : Vad har ni för sorts mobil ?
Själv har jag en sonny Eriksson K770i .


Bilder från igår :D


                 Mikalea försöker åka skateboard =)

                                            ....

                                    

                                Snygginar or NOT

 

                             Mitt ute på åkern



                                        Smile :D

                              you gonna crazy =)





                        Sen var det ju ridning ochså



03/10 - 09

Godmorogn bloggen !
jag har fått en ny design visst blev den snygg ? :) Jag har inte skrivit på länge nu .
Igår kom Mikalea hit med tåget hade inte sett henne sen i Juni . Om ungefär en timme kommer pappa och hämtar mig vetinte riktigt vad vi ska göra , blir nog att åka ut till Spiken och fika :) .


RSS 2.0