Svaren

Av: linnbrask
1. har du designat din blogg sj ?
2. vart ligger affären "forever 21 ?
Svar: ja , jag har designat min blogg själv , gjorde det i paint . Någonstans i stockholm , vetiinte någonstan den ligger i Stokholm :)

Av: Amanda
1. vad är ditt favorit ämne i skolan?
2. vad gör du på fritiden?
Svar: ömn .. bra fråga , men det är nog idrott .
Jag är mest med mina kompisar och så brukar jag vara i stallet .

Av: Ericka
Har du någon pojkvän ??
Svar: nej

Av: Martina
Vart ligger forever
Svar: I Stockholm .

Av: Azy
Ditt bästa modetips ?
Svar: Mitt bästa modetips är nog att ha på sig kläder man trivs i , att hitta sin egna still .

Av: Isabella
Vad är ditt favorit djur ?
Svar: Hästar såklart ;)

Av: Anonym
1. Vad är din favoritmat ?
2. Vart brukar du köpa dina kläder ?
Svar: Fiskpinnar , potatis och dilsås . Mest brukar jag köpa dom på H&M och Ginatricot , fast ibland olika .


Frågestund !


Ni har tills torsdag på er :)


Från Forever 21Visst är dom snygga ? ;)


Söndag

Hej allesammans ! Har glömt att uppdatera i bloggen på sistone , jag har haft fullt upp nästan varje dag har tyvär inte hunnit . Idag var jag hemma hos Elisabet ( min moster ) hon har tagit examen , hon har gått på universitetet i Göteborg i tre år . Ikväll börjar ju "En annan del av Köping" haha dom är för sköna ibland .
På Lördag fyller jag 14 år !! .
Skaffa spotify gratis !

Det här är min egna guide till hur du skaffar ett spotifykonto helt gratis utan invite! Spotify är ett program som streamar nästan all världens musik via en klient som du laddar ner, helt lagligt! Du kan skapa egna playlist och skicka till andra med mycket mer! Den bästa musiktjänsten någonsin – enligt mig.

1. Gå in på sidan http://www.daveproxy.co.uk/ och skrolla ner.

2. Skriv in: https://www.spotify.com/en/get-started/ i adressfältet längst ner.

3. Tryck på GO. Du kommer till en ny sida. Tryck på Continue Anyways…

4. Fyll i alla uppgifter

5. När du kommer till rutan ”Postal code” fyll i dessa tecken: SE17 2DJ

fyllt i allt trycker du på knappen ”Create account and proceed”. Ladda hem programmet!

7. Logga in med ditt konto på spotify’s profilsida och ändra land till sverige med ett nytt svenskt postnummer.

Snälla ge migGaaaaah !!! Dom har fått  in massa nya kläder på Ginatricot som till exempel den här as snygga luvtröjan , någon gång innan den är borta ska jag allt gå och köpa mig en jag måste värkligen ha en sån .


Trött på skolan ?

Ibland kan man faktiskt hata skoldagar , jag får nästan aldrig tid att blogga nu när skolan är igång så himla tråkigt och  jobbigt men jag ska försöka blogga så mycket jag kan . Dagen har annars varit helt okej , i morgon ska vi börja med bild det har vi aldrig haft förut ( eller jo bara i sexan ) .


Johan falk ikväll


Ikväll så är det ju Johan falk på tv4 får absolut inte missa , ska dock inte se hela avsnittet är ju skola i morgon ochså , av någon konstig anledning längtar jag faktiskt ditt .


I gårkväll

Hejsan :)
Blev inget bloggande igår , Pauline och Sara sov över hos mig igår blev mycket skratt . Idag var det första ridningen iår rätt så skönt att komma tillbaka *. 
                                  Såhär sov vi :D

                                 
Läsarfråga


Fråga: vad föredrar du , högklackat eller utan ?


Godmorgon

Godmorgon bloggen ♥

Vaknade av att det var så jäkla kalt i rummet , måste värkligen höja upp värmen .. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt , jag har ont i halsen och kan knappt andas så det blir nog att vara hemma . På fredag börjar ju ridningen igen ska bli så jäkla kul att komma tillbaka :D . Ska gå upp och äta frukost nu bloggar mera senare ! Puss


Tips


Jag tänkte tipsa er om en hårinpackning som värkligen är värd att testa , jag testa den igår den ger håret både glans och så blir det dubbelt så mjukt ♥


Helt crazy ...

Gahh , sitter och asgarvar framör Jackass hahaha så himla bra , dom är sååå seriösa haha ( diggar särskilt han "The Mini Guy" haha .
En söndag

Hejsan !
Först och främst vill jag säga förlåt för jag inte orkade uppdatera igår , var så himla trött .Pauline ska sova över här inatt ska se på "Entourage" jävligt bra serie den går på sexan klockan 22.00 om någon undrar . I morgon vet jag inte vad vi ska göra har inte planerat så mycket åker nog in till stan senare . ska upp och äta nu bloggar mera senare . Puss ♥RSS 2.0