Ny design

Hej alihoppa !
jag skrev ju igår att min meny hade krånglat sig så jag återställde kodmallen istället , håller på att fixa en ny design .
Kramar ♥


Dagens shopping


Från Ginatricot 
Kofta 200 kr
Topp 99 kr
Jeansleggins 199 kr


Tisdag

Godmorgon sötnosar ♥
Har ni sovit gott ? Själv är jag as trött låg på en hård soffa inatt jätte obekvämt . Idag är det  studiedag ifrån skolan , så skönt :) .. om några timmar komer min mamma och hämtar mig vi ska till stan och shoppa lite kläder jag har ingen aning vad jag ska göra idag förutom gå på stan , kanske blir att va med Sara eller Pauline . I morgon är det orientering i råda skogen tycker det är så himla tråkigt och jobbigt .


Trött

Hej ! Hur mår ni ? Själv är jag skit trööööt Ska snart gå och lägga mig känner mig helt slut värkligen , gick upp kl.6 i morse och åkte iväg till stallet för att vara banpersonal . Om ungefär en månad är det dags för Nationela hopptävlingen ska ochså då vara banpersonal och stå i ficket .
I morgon börjar skolan ( har matteprov på fredag så det är bara att sätta igång att plugga .) Jag hinner inte skriva så mycket mera nu jag ska ta lite och äta sen ska jag gå och lägga mig .


LäsarfrågaFråga: vilket är erat favorit läppglans ?


Saturday

Hej bloggen ! Vaknade ungefär vid halv 9 idag , tog på mig och åt frukost . sen vid 11 skjutsade mamma mig hem till Pauline , sen kom Sara ditt gick till stan sen , köpte en snygg foundation .
sennare gick vi till Hemköp och köpte energy drika och godis ( haha vi blev lite flummiga där )
Och i morgon ska ja och Pauline till stallet för att hjälpa till med tävlingen ( eftersom vi blev uttlottade och är med i ungdomssektionen blir vi tvungna att vara med och hjälpa till , men men det är bara roligt . Jag har glömt att fråga hur ni mår ? själv mår jag bra , ska snart gå ut och ta lite foton .
Vi hörs snart igen ! <3FAN !

Nu är jag riktigt jävla arg ! För det första så har dagen varit piss det har inte gått rätt en endaste gång och för det andra blev jag uttlotad på tävling på söndag fyfan asså  jag hade längtat typ i flera veckor efter det ! Någon som förstår mig ? jag blir bara så jävla arg >< .


En kort dag

Hej ! allt bra med er ? Med mig är det bara bra .
Gick upp vid 6 tiden idag , jag som hatar att gå upp på morgonen det är så himla jobbigt nu när man måste kliva upp tidigare ..
Slutade skolan kl.1 idag efter skolan gick jag och Sara till stan och tittade lite
Sen när klockan närmade sig två gick jag till Tingshuset och väntade på bussen . När jag kom hem va mamma hemma och vi åkte till "Lantmänen" och köpte nya chaps ( riktigt snygga va dom ) .


Rösta på Tokio hotel !

Tokio Hotel kommer att spela live på årets Europe Music Awards i Berlin den 5 november . Dom är ochså nominerade i  kategorin "Best Group". Jag tycker att ni ska gå in här och Rösta på dom !!
Puss på dom som röstar ♥Bad Hair Day


Vad tycker ni om min nya Bad Hair Day mössa ?
Hiss eller Diss ;)


Lördag kväll

Hej alihoppa !
Dagen har varit helt okej . Va hos min pappa till 4 sen åkte jag hem till Pauline ska stanna där tills i morgon ;)
vi gick runt i stan och kolla . sennare gick vi till Ica och köpte godis och chips om en halvtimma börjar "Freaky Friday" haha så jävla rolig är den den typ handlar om en tjej och en mamma som byter kroppar och så händer det massa med konstiga saker , den börjar kl.21 på tv4 någon mera som ska kolla på filmen ?
Måste sticka nu
Hoppas nu alla har en bra lördags kväll =) Kramar ♥Gamla kort

Hittade några gamla kort som jag nästan aldrig har tittat på .


                Kinza när hon var valp            Visst var hon söt i sin mjuk dress ?
Allt funkar !

Hej alla söta bloggläsare ! :)

Nu äntligen funkar internett !! vi har fått vänta i tre jäkla veckor efter det .
Hur mår ni ? själv mår jag bara bra , kom hem med bussen för ungefär en kvart sen , skulle egentligen slutat skolan kl.2 men vi fick sluta tio minuter tidigare det va tur annars skulle jag aldrig hinna med bussen .
vad ska ni göra i helgen då ? jag har ingen aning vad ja ska göra , kanske ska va hos pappa eller så åker jag in till stan . Jag ska försöka att ladda upp lite bilder som jag har tagit ifrån huset , det är värkligen skit snyggt .
hinner inte skriva mera nu ska ut med Kinza . Puss o kram ♥


091309

Heeej bloggen !! :D
det var evigheter jag blogga nu , vi har ju flyttat ut till Lovene nu och det sämsta är att vårat INTERNET funkar inte !! jag blir så jävla arg .
Igår sov pauline och Sara över hos mig vi sov uppe på viden , kollade på värsta scary filmen , shiet vad läskig den va , hahah .
ska försöka att ladda upp lite bilder som jag har tagit ifrån huset .
om två veckor är det dags för centimeter hoppningen jag har skrivit upp mig på Bob så jag hoppas att det komer gå bra ni får hålla tummarna ;)) .
nu måste jag sticka Sara ska ha datorn nu .
Puss o Kram ! <3 ( jag lovar att jag ska uppdatera så fort jag kan )090831

Hej alla glada människor ! :D
Dagen började med skola , hade håltimma lite sennare skulle egentilgen ha ätit lunch men jag och några vänner  gick till Ica istället och köpte munkar och chokladbollar hahah skippade lunchen istället .
Efetr skolan va jag med Pauline och Sara vi gick först till idrottenshus och kollade när en kompis spelade pingis men eftertyp en kvart gick jag och sara till donken och köpte drika :) Fan va varmt det va idag 25 grader va det hemma hoss mig .

Whoo i morgon flyttar vi till Lovene !


RSS 2.0