Läger

I morgon åker jag på läger i 5 dagar , ska värkligen bli jätte kul :) kommer dock inte att blogga då kanske blir någon mobilblogg lr något :) . Nu måste jag packa färdigt mina saker . Puss !♥



Grillning

Idag var det värkligen sommar på riktigt ! va 26 grader i solen hos oss riktigt härligt :) . Tog Fram några engångsgrillar och grillade köttskivor med potatissallad till det , smaskens :D







Glad midsommar !

Hej på er och glad midsommar ! :)
Dagen har varit kanon , solen har skinit hela dagen helt underbart :D Iår har vi varit hemma och firat midsommar med släkt och vänner , åt god mat och jordgubbstårta , mums :)



Osis dust it


Igår var jag och sara i trollhätan , hittade massor med roliga saker som t.ex denna mirakelprodukten ( Osis dust it ) . Kostade bara 175 kr på bellbox verkligen värt varenda krona :) .



Till stallet

Åker till stallet om några minuter , det är sista ridlektionen för den här terminen :(


Pictures











SOMMARLOV !

Äntligen är 7an avklarad !:D
Det var inte direkt det bästa vädret ute , har spöregnat hela dagen väldigt tråkigt :( . Nästa termin börjar jag åttan och då börjar vi ochså med betyg , kommer fan att kämpa järnet då !




kört moppe








Va ute för en stund sen och provkörde min nya moppe , snygg va ? :)


Läsarfråga


Fråga: Vilken är din favorit TV serie ?
Min favorit är helt klart prison break :D


Outfit


Jeansshorts: H&M
Linne: Gina


2 juni

Hej ! :)
Vilken underbar dag det har varit idag , det har varit jätte varmt älskar sommarvärme :) . Skolan var helt okej , hade vikarie på SOn , vi kollade på Jalla jalla jäkligt rolig film :D . I morgon ska jag till Ginatricot och kolla på en skolavslutningsklänning , vi slutar ju skolan om drygt en vecka .



RSS 2.0